V novém čísle si můžete připomenout 100. výročí „narození“ nejslavnější české loutky.
V novém Meridianu najdete rozhovor s generálním ředitelem Českých drah Václavem Nebeským.
V novém čísle Meridianu se mimo jiné dozvíte jaké je zamilované jídlo Terezy Maxové. Příjemné čtení během prvních jarních výletů!
V prvním letošním čísle palubního časopisu Meridian vám Vladimír Šmicer v rozhovoru poradí, jak se stát úspěšným hoteliérem, podrobně se můžete seznámit se Stříbrným šípem, znovuobnoveným železničním elegánem nebo se v pravidelném cestopisu vydat po železnici až do Curychu.
V letním vydání našeho palubního časopisu vám Jiří Bartoška představí hvězdy minulých ročníků MFF v Karlových Varech, zavezeme vás k našim severním sousedům, do polské Varšavy, a trenér Vítězslav Lavička poodhalí ambice národního týmu na červnovém mistrovství Evropy U21.
V novém čísle palubního časopisu Meridian vás k návštěvě divadla pozve pěvkyně Dagmar Pecková, projdete se po pražských památkách UNESCO nebo navštívíte výstavu k 200. výročí jízdního kola.
Poslední letošní číslo našeho palubního časopisu Meridian přináší rozhovor s olympijským vítězem Ondřejem Synkem.
Nastavení cookies
Předvolby cookies můžete upravit a aktualizovat zaškrtnutím políček a kliknutím na „Uložit nastavení“. Pokud nesouhlasíte s tím, aby ČD Restaurant - jídelní vozy používal cookies k poskytnutí nejlepšího zážitku z prohlížení, klikněte na „Odmítnout vše“.
Your consent ID: