Novinky

28. 05. 2019

Show mladých hvězd pokračuje

I druhou letošní sezónní nabídku připravil ČD Restaurant společně s Juniorským národní týmem Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Tentokrát přebírá vařečku TOMÁŠ BOUŠA, chef de partie v Cafe & Restaurant Avantgarde.

A cestující čeká znovu pořádná jízda! Sezónní polévka je slepičí, s krupicovými nočky a zeleninou Julienne. Oblíbeným receptem Tomáše Bouši jsou uzená kachní prsa s kapustovo-mrkvovým zelím a křenovou polentou – skvělý, a přitom lehký pokrm do teplého letního počasí. A co mladí kuchaři připravili pro milovníky bezmasých pokrmů? Bramborový koláč s batáty, jarní zeleninou a tymiánem je nutričně bohatý a plný vitamínů. Jako dezert se servíruje dobrota, která by klidně mohla být i hlavním jídlem - kynutý knedlík s jahodovým žahourem, perníkovou drobenkou a máslem.

Nechte se pozvat i vy a ochutnejte další soutěžní jídla z repertoáru našeho úspěšného reprezentačního týmu!