Nové menu ČD Restaurant vzdává hold jaru - výběrem surovin i snoubením chutí.
Ochutnejte například polévku z černého kořene nebo škubánky s pracharandou! Sezónní nabídku jsme připravili ve spolupráci s týmem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.
Přejeme vám dobrou chuť a příjemnou cestu!
Krémová polévka s černým kořenem, smaženou cibulkou a pažitkou
Černý kořen – dosud neobjevená zelenina české kuchyně. Zkuste jí v podobě krémové polévky s jarní pažitkou!
Závitek z kuřecího stehna s pečenými bramborami a kukuřicí na špeku
Říká se, že stehenní kuřecí maso je nejšťavnatější. Co třeba se špekem a kukuřicí?
Řepné placky s restovanými kousky zeleniny a lehce kyselým salátem
Vegetariánský pokrm nemusí být fádní. Vyzkoušejte, jak se doplňuje chuť řepy s nakládanou zeleninou!
Opečené škubánky s hruškovou pracharandou a tvarohem
Škubánky – klasika našich babiček. A k tomu tvaroh a pracharanda! Že nevíte, co to je? Drcená sušená hruška! Mňam😊
Nastavení cookies
Předvolby cookies můžete upravit a aktualizovat zaškrtnutím políček a kliknutím na „Uložit nastavení“. Pokud nesouhlasíte s tím, aby ČD Restaurant - jídelní vozy používal cookies k poskytnutí nejlepšího zážitku z prohlížení, klikněte na „Odmítnout vše“.
Your consent ID: