Novinky

04. 04. 2022

Nová sezónní nabídka od 6.4.!

Nové menu ČD Restaurant vzdává hold jaru - výběrem surovin i snoubením chutí.

Ochutnejte například polévku z černého kořene nebo škubánky s pracharandou! Sezónní nabídku jsme připravili ve spolupráci s týmem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.

Přejeme vám dobrou chuť a příjemnou cestu!

Krémová polévka s černým kořenem, smaženou cibulkou a pažitkou

Černý kořen – dosud neobjevená zelenina české kuchyně. Zkuste jí v podobě krémové polévky s jarní pažitkou!

Závitek z kuřecího stehna s pečenými bramborami a kukuřicí na špeku

Říká se, že stehenní kuřecí maso je nejšťavnatější. Co třeba se špekem a kukuřicí?

Řepné placky s restovanými kousky zeleniny a lehce kyselým salátem

Vegetariánský pokrm nemusí být fádní. Vyzkoušejte, jak se doplňuje chuť řepy s nakládanou zeleninou!

Opečené škubánky s hruškovou pracharandou a tvarohem

Škubánky – klasika našich babiček. A k tomu tvaroh a pracharanda! Že nevíte, co to je? Drcená sušená hruška! Mňam😊