Podzim/Zima 2023/2024
Polévka:
Houbový krém se smaženými bramborami
Vegetariánský pokrm:
Řepové krupeto s marinovaným sýrem Feta
Hlavní pokrm:
Guláš z vepřových líček, žemlový knedlík se špekem, nakládaná červená cibule
Dezert:
Makovec s povidlovou náplní a čokoládovým krémem
...
Podzim a zima jsou nejpoetičtějším obdobím pro cestování vlakem. Ať už z okna sledujete barevnou hru podzimních lesů ozářenou nízkým sluncem, nebo si vychutnáváte tichou majestátnost zasněžené krajiny ubíhající kolem, naším posláním je ještě umocnit dojem této idylické pohlednice za okny jídelního vozu. Nebo Vás naše nabídka naopak povznese na duchu v případě, že počasí venku idylu nepřipomíná.
Co Vám jistě zavoní bude naše sezónní menu pro sychravější část roku připravené ve spolupráci s Národním týmem Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Jídla hrající na talíři stejnými barvami jako podzim za okny, s typicky českými ingrediencemi a ozvláštněná prvky moderní gastronomie, za které naše kuchařská reprezentace sbírá světová ocenění.
S přáteli pak ještě chvíli poseďte u výborné kávy, zavzpomínejte na letní zážitky s nabídkou speciálního kraftového piva, které pro nás vaří pivovar Chroust, nebo si jen tiše vychutnejte podzimní melancholii s ovocnými tóny vína Kerner oceněným i v New York Times.
Nastavení cookies
Předvolby cookies můžete upravit a aktualizovat zaškrtnutím políček a kliknutím na „Uložit nastavení“. Pokud nesouhlasíte s tím, aby ČD Restaurant - jídelní vozy používal cookies k poskytnutí nejlepšího zážitku z prohlížení, klikněte na „Odmítnout vše“.
Your consent ID: