Novinky

08. 02. 2024

Jarní menu na palubách ČD Restaurant od 15.2.

Pečlivě vybraná jídla a nápoje si můžete vychutnat v příjemném prostředí našich vozů kdykoliv – ať už padá venku sníh, nebo naopak svítí sluníčko. Za chladného počasí jistě uvítáte novou polévku -  česnekovou s bramborem, krutony a sýrem. Hlavním chodům v jídelním lístku ale  kraluje pečené králičí stehno na zelenině s bramborovými špalíčky, které skvěle doplní pohled na probouzející se jaro, a pokud byste snad hledali k obědu či večeři bezmasou variantu, doporučíme kukuřičné placky s čedarem a salátkem z fazolových lusků doplněné řepným dipem. Na své si však u nás přijdou i vegani, kteří si mohou vybrat rovnou ze dvou novinek stálé nabídky. Máte chuť vyzkoušet lehký salát z bulguru a čočky se zeleninou a sušenými rajčaty, nebo vyhraje sendvič s pečenou zeleninou a plátkem s chutí čedaru?

Složení nové sezónní nabídky najdete zde:

Polévka

Česneková polévka s bramborem a krutony se sýrem

Hlavní chod

Pečené králičí stehno na zelenině, bramborové špalíčky

Hlavní chod (vege)

Kukuřičné placky s čedarem, salát z fazolových lusků a řepný dip

Dezert

Dýňové lívance s borůvkovou omáčkou a zakysanou smetanou

Tento web používá cookies

Tato stránka používá cookies, aby vám nabídla lepší zážitek z prohlížení. Je vyžadován váš souhlas, který můžete vyjádřit kliknutím na tlačítko „Povolit vše“. Nastavení souhlasu se soubory cookies můžete upravit výběrem možnosti „Nastavit vlastní“.